Infantry wins semi-finals Metal Battle!

The final battle is near

Infantry won the semi-finals of the Metal Battle! Our opponents, DooD, Irritation and Rhovanion, fought with honor. Unfortunately for them there could only be one victor, though we think that any of these bands deserved to win. Thanks for this awesome evening! And we look forward to future encounters.

Stichting Noord Geldersch Metaal wrote about the semi-finals: 

Buitengewoon VETTE avond!!! Ik was zeer blij met de aanwezigheid van Dood. Maar goed dat is een persoonlijke voorkeur. Rhovanion leverde hun beste show ooit af en ik ben daarmee blij dat de band wel degelijk progressie maakt. Irritation is wat mij betreft een belofte voor de toekomst. Ik vind de door hun toegepaste techniek zeer origineel en toekomstbestendig. Het getuigt echt van visie. Infantry is de terechte winnaar dat ben ik wel met de jury eens, en hadden een steengoede show. Daar viel echt geen speld meer tussen te krijgen!! De bands zaten qua niveau echt dicht bij elkaar en dat viel ook bij het juryberaad op waar echt felle discussie waren. De metalbattle op het scherpst van de snede!!! Iedereen superbedankt voor de zeer fijne avond!!! EEN DIK WELVERDIEND APPLAUS VOOR DOOD, IRRITATION, RHOVANION EN INFANTRY!!!

Of course, thanks to everyone else who made this bitchin' night possible! We will see you very soon in the final battle for the title 'Metal Battle winner 2016'. Come and support, comrades! \m/

Metal Battle 2016 - Finale
Date: April 23, 2016
Time: 20:00
Location: Muziekpodium Estrado, Parkweg 3, 3842 AD Harderwijk